Backyardhero

Backyard Hero BBQ – smokere rezidentiale cu rezultate profesionale.

Backyard Hero este o linie de smokere lansata in 2021 de catre producatorul smokerelor profesionale BBQ PitBox, de data aceasta cu focus asupra pietei rezidentiale, respectiv utilizatorilor privati.

Scopul principal a fost crearea unui produs mai putin masiv si mai potrivit cerintelor acestui tip de utilizare, dar fara a face compromisuri de performanta si durabilitate.

Rezultatul este un produs de tip "cabinet smoker", care in formatul cel mai mic "S" (singurul disponibil in 2021), ofera caracteristici de gabarit semnificativ mai "civile" si potrivite uzului privat. Desi greutatea de 65kg pare in sine relativ importanta, nu trebuie uitat ca pentru a avea asigurata calitatea pe termen lung si proprietati excelente de stabilitate si economie in functionare, un smoker trebuie sa dispuna de o anumita masivitate. Cu toate acestea, datorita dimensiunilor compacte, poate fi manevrat de doua persoane.

Backyard Hero se remarca prin detalii constructive care garanteaza performante de top si o durata de viata foarte lunga:

  • Constructie cu pereti dubli si termoizolatie, atat pentru camera de gatit, cat si pentru focar, cu tabla de inox si otel carbon de 1,5mm fiecare. Acest sistem constructiv garanteaza durabilitate, mentinerea cu usurinta a temperaturii si economia in functionare, fiind posibile sesiuni de 8-10 ore de gatit, cu minima realimentare cu carbune.
  • Camera de gatit cu pereti din inox.
  • Rafturi cu rama si gratar din inox.
  • Sistem de circulatie a fluxului de caldura si fum tip "reverse flow", pentru uniformitate cat mai mare a temperaturilor in camera de gatit.

Dedicat gastronomiei tip "low&slow", Backyard Hero este instrumentul perfect pentru pasionatul de BBQ care doreste sa-si surprinda apropiatii cu produse tipice, precum Pulled Pork, coaste de porc "Texas style", brisket sau alte realizari gastronomice celebre din acest domeniu, fara compromisuri in ceea ce priveste gustul tipic si in conditii de confort si economie in utilizare de exceptie.

Backyard Hero BBQ
DIMENSIUNI INTERIOARE UTILE (mm)
  latime
inaltime
adancime
numar
rafturi
S 400 350 400 3
M n/a n/a n/a n/a
L n/a n/a n/a n/a
DIMENSIUNI GENERALE (mm)
  latime inaltime adancime

greutate
(kg)

S 580 780 560 65
M n/a n/a n/a n/a
L n/a n/a n/a n/a
Mai multe detalii ...Backyard Hero BBQ Model S

Dimensiuni generale (latime x inaltime x adancime): 580 x 780 x 560 mm
Dimensiune raft (latime x adancime): 400 x 400 mm
Numar rafturi: 3
Pozitii asezare rafturi: 5
Greutate totala: 65 kg
Tava inox recuperare grasimi: Da
Pret: la cerere

= înapoi =

Backyard Hero BBQ Model S

zoomable