Mr. Versatilitate

Daca in general orice masina de gatit pe carbune sau lemn este si un vestigiu al legaturii stravechi dintre om si natura care il hraneste, putem spune ca SAFire este insasi materializarea expresiei "gateste oriunde, oricand, orice". Simplu, eficient, durabil, si mai ales deosebit de versatil, SAfire impaca intr-un mod ideal constrangerile lumii moderne si criteriile sale de siguranta, cu nevoia ancestrala de libertate si independenta. Transportabil cu usurinta (cantareste abia 3,5 kg si ocupa un volum restrans), consumand cateva maini de carbune pentru un fenomenal timp de gatire de mai multe ore, realizat integral din otel inoxidabil pentru a face fata celor mai extreme conditii, SAFire este pregatit sa devina accesoriul indispensabil pentru cei care nu vor sa renunte la o masa buna, indiferent de conditii.

Principalele avantaje:

  • Dimensiuni si ergonomie ideale pentru manipulare si transport, dar si pentru balconul de la bloc sau un gratar ad-hoc gata de lucru in cateva minute.
  • Conceput sa dureze: materialul principal este otelul inoxidabil, cu inalta rezistenta la factorii de mediu cei mai ostili.
  • Cupola cu elemente de fixare si centru de greutate plasat foarte jos ; aceste caracteristici il fac la nivel global foarte popular in comunitatile de pescari si al practicantilor de sporturi si turism nautic, ambarcatiunile fiind un suport instabil prin natura lor.
  • Siguranta in exploatare: pe langa centrul de greutate jos, care il face aproape imposibil de rasturnat accidental, se remarca completa izolare a focarului de ardere in raport cu exteriorul, eliminand posibilitatea unor arsuri accidentale si oferind protectie la influenta vantului . SAFire asigura si un gatit sanatos, fiind proiectat astfel incat grasimea topita sa se scurga din zona de gatire, fara a intra insa in contact cu carbunele.
  • Placa de gatire este reversibila: partea profilata serveste pentru gatitul carnii si prin simpla inversare devine suportul ideal pentru coacerea unei pizza, dar nu numai.
  • Este foarte eficient si prietenos cu mediul. Cu 350-400 gr de carbune brichetat se pot asigura pana la 3-4 ore de gatire, ceea ce il face economic si ecologic in acelasi timp.
  • Ofera un maximum de versatilitate intr-un minim de volum ocupat : gratar, barbecue, afumare, prajire, coacere, fierbere, toate pot fi realizate cu acest instrument de gatire si accesoriile lui, oriunde, oricand.

PRODUSE PRET
(inclusiv TVA)
SAfire Roaster 660 lei
SAfire Roaster + Geanta Transport 705 lei
SAfire Roaster + Geanta Transport Izoterma 742 lei
SAfire Roaster + Gratar inox suplimentar
(pentru utilizare cuptor/smoker)
701 lei
SAfire Roaster + Geanta Transport +
Gratar Inox Suplimentar
737 lei
ACCESORII PRET
(inclusiv TVA)
Extensie cupola 107 lei
Gratar Inox suplimentar 54 lei
Geanta transport 56 lei
Geanta transport izoterma 107 lei
Wok inox pentru prajire 207 lei
Accelerator combo 160 lei
Set rotiserie 327 lei
Suport cupola antivant 48 lei
SAfire Roaster

SAFire Roaster reprezinta configuratia de baza a acestui echipament capabil sa friga, prajeasca, afume, coaca. Putin carbune, a carui combustie se petrece intr-un compartiment bine izolat, iar restul depinde de ingrediente si inspiratie.

= înapoi =

SAfire Roaster

zoomable
SAfire Roaster SAfire Roaster SAfire Roaster SAfire Roaster SAfire Roaster
SAfire Roaster pe gaz

SAFire Roaster pe gaz, pentru cei care vor confortul gazului. In plus, prin achizitia unei camere de ardere si a unei placi de gatire pentru carbune, (livrate ca accesorii pentru echipamentul pe gaz), SAFire pe gaz se transforma rapid in SAFire pe carbune. Versatilitate la max!

= înapoi =

SAfire Roaster pe gaz

zoomable
SAfire Wok

SAFire Wok este accesoriul care iti permite sa prajesti orice, ca intr-un wok traditional. Fabricat din otel inoxidabil si cupru, combinatia asigura stabilitate termica si neutralitate organoleptica in acelasi timp.

= înapoi =

SAfire Wok

zoomable
SAfire Rotiserie

Rotisorul portabil este actionat cu baterie si constituie un accesoriu perfect pentru cei care adora sa rotiseze pui sau alte specialitati.

= înapoi =

SAfire Rotiserie

zoomable
Extensia de cupolă

Extensia de cupola mareste volumul util de sub cupola, pentru preparate mai voluminoase, permitand gatirea a doi pui simultan sau a altor preparate care pretind volum mai mare.

= înapoi =

SAfire Extensia de cupolă

zoomable
Ansamblu amplificator

Ansamblul amplificator este compus din trei piese : acceleratorul de aprindere/amplificator, un gratar suport pentru cratite sau ibrice, si un difuzor de caldura. Cilindrul amplificator accelereaza aprinderea carbunelui, concentreaza fluxul de caldura pentru incalzirea recipientelor ce se pot aseza pe suportul gratar special, iar difuzorul de caldura este un incalzitor ad-hoc pentru serile reci. Mr.Versatilitate pana la capat.

= înapoi =

Ansamblu amplificator

zoomable